Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti interesati de avantaje pe termen lung si va avea loc pe data de 29 septembrie, la Sheraton Bucuresti (Howard Johnson), incepand cu ora 16:30.

Participantii vor putea afla mai multe informatii despre dezvoltarea personala si profesionala printr-un MBA de Top la scoli precum CEU Central European University Business School, MIP Politecnico di Milano sau University of Oxford, Saïd Business School. De asemenea, vor afla mai multe informatii despre bursele de studiu, iar in calitate de participant la targ, vor putea aplica la bursele oferite de QS si partenerii sai, in valoare totala de 1.7milioane $.

Inregistrarea la eveniment este gratuita si include numeroase beneficii:

-Seminarii despre programe de studii si admitere, sustinut de Manchester Business School si ESCP;

-Discutii cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul universitatilor;

-Informatii despre oportunitati de cariera din partea absolventilor care au trecut cu succes prin aceasta experienta si diferentele intre MBA si Executive MBA

- QS TopMBA Career Guide.

-Burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participantilor la targ

Targul MBA va avea loc in cadrul targului de masterate QS World Grad School Tour Bucuresti, eveniment adresat tinerilor la inceput de cariera, care nu au inca experienta de lucru pentru a parcurge un program MBA. Se pot consulta informatii complete pe pagina evenimentului.