Televiziunea Romana si-a redus cheltuielile cu 17 milioane de lei (6,4%) in primul semestru al anului, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, iar compania a incheiat pe profit, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Printre reducerile facute de companie s-au numarat cele de personal, productie TV, deplasari, au fost renegociate o serie de contracte comerciale. La finalul lunii iulie, postul TVR News a fost inchis.

Pe de alta parte, veniturile TVR au scazut cu 2,32%, respectiv cu 6,2 milioane de lei, in primul semestru din acest an.

„Criza profunda prin care televiziunea publica trece de mai multi ani trebuie sa inceteze. Institutia are nevoie de o schimbare fundamentala a paradigmei legislative, pentru o solutie pe termen lung. Situatia financiara dezastruoasa nu poate fi remediata doar prin eforturile noastre sustinute de diminuare a cheltuielilor si de eficientizare a activitatii. Fara sprijinul institutiilor statului, Guvern, Parlament si Presedintie, TVR se va afla, mai devreme sau mai tarziu, in imposibilitatea de a-si indeplini misiunea publica”, a declarat recent Stelian Tanase, presedinte director general al TVR.
.

Citeste si:
TVR, acuzat de musamalizare intr-un alt caz "Oprea": Nu era ceva grav
TVR, acuzat ca a musamalizat...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Mai leadership-uim și noi?
Setari Cookie-uri