Wall-Street.ro lanseaza calendarul celor mai importante evenimente de business

Wall-Street.ro lanseaza “Calendar WS: Evenimente de business”, cel mai eficient si interactiv loc in care poti afla informatii despre cele mai importante evenimente din mediul de afaceri din Romania.

Astfel, cele mai noi conferinte, seminariile specializate si intalnirile de networking care au loc in orasul tau sunt prezente aici pentru tine si partenerii tai de business.

“Serviciul este actualizat zilnic de echipa wall-street.ro si este un instrument util atat pentru cititorii care isi doresc sa participe la diferite evenimente, cat si pentru organizatorii acestora pentru ca vedem adesea conferinte sau seminare care se suprapun din cauza lipsei unui astfel de agregator transparent”, a declarat Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al wall-street.ro.

Calendarul precizeaza data si locatia evenimentelor, dar si temele de discutie abordate in cadrul acestora.

Wall-Street.ro este unul dintre cele mai importante cotidiane online de business din Romania, cu o audienta de aproximativ 1 milion de clienti unici in august anul acesta, conform datelor Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI). Publicatia a fost lansata in ianuarie 2005 de catre InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania despre care puteti afla mai multe pe InternetCorp.ro

Citeste si:
Cum schimbă implicarea sectorului privat sistemul de educație românesc
Conferința CSR Growing...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri