Cinema City cauta copii pentru dublarea unor personaje din filmul "Craiasa Zapezii 3D"

Cei mai talentati doi copii, o fata si un baiat, vor dubla cate un personaj din productia "Craiasa Zapezii 3D/ The Snow Queen", care va avea premiera in Romania in luna noiembrie, in urma unei preselectii care are loc la Cinema City din Bucuresti, pana pe 30 septembrie, scrie Medifax.

"Daca in desenele clasice se punea accentul pe apropierea vocii actorului de specificul personajului animat, in ultima perioada, la crearea povestii se iau in considerare si cei care urmeaza sa interpreteze vocile, iar ei sunt de obicei actori foarte cunoscuti. Cinema City Romania doreste sa descopere noi voci. Copiii se vor distra si vor avea parte de o sansa reala de a face parte dintr-o echipa de actori", a declarat Ioana Ionescu, marketing manager al Cinema City Romania.

In prima etapa de concurs, care se defasoara pana pe 30 septembrie, Cinema City organizeaza o preselectie in urma careia vor fi alesi zece copii (cinci fete si cinci baieti), cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani, ce vor avea ocazia sa dea o proba intr-un studio de inregistrari, alaturi de profesionisti.

Tot ce trebuie sa faca parintii este sa acceseze platforma micilevocimari.cinema-city.ro, unde sa inscrie copilul la concurs. Ulterior, trebuie sa aleaga unul dintre cele patru filme disponibile pe platforma, sa descarce textele pe care copilul urmeaza sa le citeasca, dupa care vocea acestuia va fi inregistrata interpretand propria versiune de dublaj.

Concurentii pot alege pentru sustinerea probei replici din filmele "Pene Galbene 3D", "Mune: Gardianul Lunii 3D", "Blinky Bill: Koala cel poznas 3D" si "Albinuta Maya 3D".

Citeste si:
Cinema City redeschide sălile weekendul acesta
Cinema City redeschide sălile...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri