Pentru cel de al treilea an consecutiv, Revista CARIERE a celebrat excelenta, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din Romania in cadrul Galei „OAMENI CARE NE INSPIRA. NOUA GENERATIE”. S-au acordat zece premii care au mers la zece oameni autentici, profesionisti care au marcat industria pe care o reprezinta.

Curajosi, pasionati, intreprinzatori, premiantii nostri isi dedica timpul si energia unor proiecte in care cred si pentru care ar muta si muntii.

Iata care sunt castigatorii Galei "OAMENI CARE NE INSPIRA. NOUA GENERATIE":

Management general - Paul Friciu, Vice President Production Eastern Europe - Gameloft Romania: „Ma bucur ca industria jocurilor pe calculator este recunoscuta cumva la nivel national, prin acest premiu.”

Profesii liberale - Dan Mitrea, Intermedicas: „E primul premiu pe care-l castig. E o incurajare pentru a dezvolta pe mai departe ceea ce am inceput.”

Liderul Noii GeneraTii - Liana Buzea, fondator Plantam fapte bune in Romania: „Sunt foarte multi oameni care ar fi trebuit sa fie premiati si sa fie cu mine pe scena. Sunt impresionata de eleganta acestei seri, iar ceea ce vad aici ma face sa cred ca viitorul suna foarte bine.”

ExpaTi care simt romaneste - Jean-Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour Romania: „Mediul de business se imbunatateste. Vad ca apar noi companii ceea ce inseamna ca oamenii au incredere ca se pot realiza lucruri in Romania. Ma bucur sa vad ca romanii ma considera parte din Romania. Intentionez sa mai raman in Romania cel putin patru ani.”

Tanarul Manager de HR - Miriana Matei HR Business Partner, Schneider Electric Romania: “O sa imi propun mai multe lucruri pentru anul viitor, odata cu castigarea acestui premiu. Imi place sa contribui la dezvoltarea oamenilor, sa ma asigur ca fiecare are posibilitati de dezvoltare personala.”

Tineri Antreprenori - Alexandru Geamanu & Laurentiu Banescu, Fabrica de Bere Buna: „Spre deosebire de statul roman, ma bucur sa vad ca la 39 de ani, revista Cariere ma considera tanar antreprenor. Acest premiu mi-a dat o gura de oxigen. Nu am mai fost asa de emotionat de cand a castigat fiica mea campionatul national de gimnastica aerobica.”

Noi culturi organizationale - Telekom Romania:
Luciana Diaconu, Director de Dezvoltare Organizationala: “ Ne doream sa castigam acest premiu. E o recunoastere a unui efort urias facut de o echipa care venea din diferite organizatii, am invatat sa gandim ca o echipa noua iar rezultatele se vad.”

Mentorat - Florian Colceag, fondatorul si Presedintele IRSCA Gifted Education.

InovaTie - Eugen Gutiu si colegii sai de la Control 3D: „Ne bucuram ca am reusit sa facem lucruri care sa ajute oamenii si in acelasi timp sa fim apreciati. Dorim sa facem produse pentru Romania, sub brand romanesc.”

Rebel pentru o cauza - Vlad Voiculescu, Magicamp: „Acest premiu inseamna pentru mine o recunoastere a ceea ce se poate construi pe incredere intre oameni, pe acea esenta buna care exista in fiecare dintre noi si lucrurile extraordinare pe care le putem face impreuna si doar impreuna. Pot sa promit ca e doar inceputul.”

Invitatii s-au bucurat de momentele de muzica si dans oferite de tinerii artisti de la ACCORD VIBES, Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) si Radu Petrovici (contrabas) si Bogdan Bolohan alaturi de trupa de dans contemporan FreakQuency.

Partenerii care au dat stralucire celei de a treia editii a Galei CARIERE au fost Garanti Bank, Enel, HR Enterprise, Gras Savoye, One United Properties si partenerul inspiraTional, ERUDIO.

Ne-au mai acordat sprijinul in organizarea acestui eveniment: Alira, Le Chateau, Marie Nouvelle, Louis Purple, ChristianTailoring, Biosens, Garkony, Momente de Magie, MASTIJ, YOKKO, Ellis Luxury, Sagra Shoes, KRAUTZ production, make-up: asterya.ro, Salon Laurent Tourette si tanarul arhitect, Daniel Bratescu, cel care a creat trofeele oferite in cadrul Galei “OAMENI CARE NE INSPIRA. NOUA GENERATIE.”

Mai multe detalii despre eveniment, puteti gasi aici (http://www.gala-cariere.ro/).

* CARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca. Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri