TVR - Televiziunea Romana va transmite in exclusivitate Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 2016 si campionatele europene de handbal feminin din 2016 si 2018, informeaza TVR.

Televiziunea Romana urmareste sa transmita toate competitiile sportive importante si depune eforturi sustinute in acest sens, anunta institutia, mentionand ca licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare pentru Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2015, detinute de Compania beIN - divizia de sport a Al Jazeera -, a avut loc in perioada 2012 - 2013, potrivit Mediafax.

Televiziunea publica a participat si a depus o oferta cu o suma importanta, dar drepturile TV au fost atribuite unui post comercial din Romania, potrivit TVR. De altfel, pretul ridicat a facut imposibila cumpararea drepturilor TV si de catre alte televiziuni publice din Europa, cum ar fi cele din Rusia, Germania, Cehia, Ungaria si Olanda, adauga Televiziunea publica.

Astfel, TVR felicita echipa de handbal feminin a Romaniei pentru performanta inregistrata si regreta ca nu a putut transmite un eveniment atat de important pentru handbalul romanesc. Nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, duminica, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a invins reprezentativa Poloniei, in finala mica, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obtinand o medalie mondiala dupa 10 ani si prima de bronz din istorie.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri