Eurosport va difuza, in direct, partidele din cadrul fiecarei etape din Premier League, transmisiunile fiind completate de rezumate, povestiri si reluari. De asemenea, meciurile de fotbal vor putea fi vizionate si online, prin aplicatia Eurosport Player, care ofera transmisiuni in direct si la cerere.

Petter Hutton, CEO-ul Eurosport, a declarat ca este pentru prima oara cand postul de televiziune achizioneaza continut exclusiv pentru Romania. “Romania este o tara in care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport ofera fanilor partidele din Premier League inca din 2013”, a declarat acesta in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat de pretul achizionarii drepturilor de transmisie, Hutton a refuzat sa dezvaluie suma tranzactiei, spunand ca aceasta a fost “destul de scumpa”.

Eurosport apartine de Discovery Communications si detine canalele Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosportnews, care au in total 243 de milioane de abonati in 99 de tari din Europa, Asia-Pacific, Africa si Orientul Mijlociu.