Eurosport va transmite, in exclusivitate, in Romania, meciurile din Premier League

Postul de televiziune Eurosport a anuntat astazi prelungirea acordului cu English Premier League si va transmite, in exclusivitate, meciurile de fotbal din Anglia pentru urmatoarele trei sezoane, incepand cu 2016/2017.

Eurosport va difuza, in direct, partidele din cadrul fiecarei etape din Premier League, transmisiunile fiind completate de rezumate, povestiri si reluari. De asemenea, meciurile de fotbal vor putea fi vizionate si online, prin aplicatia Eurosport Player, care ofera transmisiuni in direct si la cerere.

Petter Hutton, CEO-ul Eurosport, a declarat ca este pentru prima oara cand postul de televiziune achizioneaza continut exclusiv pentru Romania. “Romania este o tara in care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport ofera fanilor partidele din Premier League inca din 2013”, a declarat acesta in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat de pretul achizionarii drepturilor de transmisie, Hutton a refuzat sa dezvaluie suma tranzactiei, spunand ca aceasta a fost “destul de scumpa”.

Eurosport apartine de Discovery Communications si detine canalele Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosportnews, care au in total 243 de milioane de abonati in 99 de tari din Europa, Asia-Pacific, Africa si Orientul Mijlociu.

Citeste si:
Discovery respinge propunerea Telekom de pachet suplimentar
Discovery Networks respinge...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Ada Roseti, Discovery: Facem tot posibilul pentru a fi in grila RCS&RD
Setari Cookie-uri