Canalul de teleleviziune Discovery Networks va difuza, in premiera, pe 13 martie, documentarul pe care l-a realizat despre incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie in Bucuresti, cauzand moartea a 63 de persoane si spitalizarea altor cateva zeci.

Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va fi difuzat duminica, 13 martie, de la ora 22:00 si va avea o durata de 44 de minute.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Documentarul va prezenta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati – supravietuitori, familii ale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare. De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.

Documentarul a fost realizat de o echipa romaneasca condusa de Mihai Predescu, producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Citeste si:
FOTO: Cea mai mare clinica de mari arsi din Romania, functionala
Dupa patru ani de Colectiv,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
[FOTO] A fost inaugurata a doua sectie pentru mari arsi din Romania