Golin are o noua structura de leadership la nivel global, cu trei CEO

Reteaua globala de PR Golin, parte a Interpublic Group (IPG), va trece de la un model traditional de management cu un singur CEO, Fred Cook, la o echipa formata din trei CEO – Jonathan Hughes, Matt Neale si Gary Rudnick – care vor imparti responsabilitatile de leadership.

Fred Cook va deveni presedintele retelei Golin si isi va duce mai departe activitatile in calitate de director al Centrului pentru Relatii Publice Strategice al Scolii de Comunicare si Jurnalism USC Annenberg din SUA. De asemenea, Al Golin isi va pastra rolul de fondator, in timp ce Ellen Ryan Mardiks va fi si in acest nou context vicepresedinte al retelei. Noua structura de management va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2017.

Ideea acestei schimbari de leadership isi are originea in lansarea modelului g4 din 2010, cand Golin si-a regandit complet modelul traditional de agentie de la o ierarhie de generalisti la comunitati de specialisti. Noul model CEO+ permite acoperirea unei arii mult mai extinse decat cea pe care o poate acoperi o singura persoana, incluzand relatiile cu clientii, new business si implicarea angajatilor. Fiecare client, angajat, idee si situatie vor beneficia astfel de atentia personala, pasiunea si dedicarea CEO-ului.

„Gary, Jon si Matt au colaborat in calitate de presedinti regionali in ultimii patru ani. Acum, din pozitia de CEO, vor maximiza impreuna punctele lor forte si expertiza individuala in intreaga retea, continuand sa-si consolideze relatia stransa”, afirma Fred Cook.

Jon Hughes va fi CEO+International si se va axa pe consolidarea prezentei agentiei la nivel mondial si pe coordonarea practicilor si parteneriatelor globale, pe langa responsabilitatile sale regionale din Asia. Matt Neale va ocupa pozitia de CEO+Vision si va supraveghea noile produse, leadership-ul si reputatia agentiei, alaturi de responsabilitatile sale regionale din EMEA si New York. De asemenea, din rolul de CEO+Operations, Gary Rudnik va conduce operatiunile de business ale retelei ce tin de financiar, HR si managementul clientului, pastrandu-si si responsabilitatile regionale din America.

Golin este o retea integrata de PR, digital si content, are 50 de birouri in intreaga lume si 60 de ani de experienta. Golin Romania este afiliata la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane care detine in total peste 50 de birouri in America, EMEA si APAC. Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) si Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic).

Citeste si:
Joaquin Bonilla este noul executive creative director Golin
Joaquin Bonilla este noul...

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri