Peste 75.000 de persoane au participat, in cea de-a doua zi a Festivalului Untold, la concertele sustinute de Kadebostany, Scooter sau Dannic, iar un moment inedit a fost oferit de DJ-ul olandez Hardwell, care a urcat pe scena purtand tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei, scrie News.ro.

Cel mai asteptat moment al serii de vineri a fost concertul DJ-ului olandez Hardwell, care i-a incurajat pe participantii la festival sa cante si sa danseze alaturi de el. ”Romania, daca esti gata de petrece, vreau sa te aud”, au fost cuvintele cu care Hardwell si-a deschis show-ul din cea de-a doua zi a Festivalului Untold.

Olandezul a urcat pe scena imbracat in tricoul galben al nationalei Romaniei, pe care l-a purtat pe toata durata concertului. ”Headlinerul serii, Hardwell, a facut senzatie cand a intrat pe Ursus Untold Arena imbracat in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei, editia speciala dedicata Untold, tricou inscriptionat cu numele sau. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul «UNITED» a fost ales chiar de catre artist din seria celor cinci tricouri motivationale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cantatoare din istoria fotbalului. A fost atat de impresionat de numarul si energia fanilor care l-au asteptat la scena principala, incat a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute”, spun organizatorii festivalului.

Nici DJ-ul german Scooter nu s-a lasat mai prejos. Show-ul acestuia a fost aplaudat la scena deschisa, iar artistul nu si-a putut stapani uimirea, postand pe pagina sa de Facebook o poza din timpul concertului alaturi de mesajul ”Untold Romania, fucking great audience tonight !!!” (Untold Romania, un public al naibii de bun in aceasta seara).

Pe scena a urcat si artistul Tujamo, care a transformat cea de-a doua zi a festivalului intr-un spectacol de lumina si sunet incheiat mult dupa rasarit.

Impresiile publicului au fost pe masura show-ului de sunet si lumina oferit de-a lungul serii de catre artisti. Corina este studenta in Scotia si a venit la Cluj-Napoca special pentru Festivalul Untold.

”E impresionant. Pare ca toata lumea e aici. Sunt artisti foarte buni, scena ofera un spectacol foarte frumos, dar atmosfera este cu adevarat impresionanta. E ca la un festival mare”, a spus tanara, care s-a aratat incantata si de preturi, dar si de celelalte activitati din festival.

In cea de-a doua zi a festivalului, cei prezenti l-au putut intalni pe Erwin Valencia, director medical al echipei de baschet din NBA, New York Knicks. El a sustinut la Untold un workshop in cadrul caruia participantii au putut invata despre tehnici de relaxare si meditatie de la unul dintre cei mai apreciati oameni din domeniu.

Pe celelalte scene au concertat alti peste 20 de artisti, printre care Eats Everything, Jamie Jones, Chase and Status si Akua Naru.

Zilnic, pe perioada festivalului, in Piata Unirii din Cluj-Napoca si in cadrul Untold, pot fi urmparite concerte la care accesul este gratuit. Astfel, sambata, la ”The Citadel” vor fi concerte sustinute de Les Elephant Bizarres, Byron si Robin and the Backstabbers. Participiantii la festival sunt asteptati la ”The Citadel” incepand cu ora 18.30, iar concertele se vor incheia la ora 23.00.

De asemenea, organizatorii au anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca inca de sambata festivalul este sold out si nu mai exista posibilitatea achizitionarii de bilete pentru niciuna din ultimele doua zile.

Sambata seara, headliner este DJ-ul olandez Armin van Burren, care vine pentru al doilea an consecutiv la Cluj. Un moment inedit va fi reprezentat de concertul lui Kristian Nairn, mult mai cunoscut publicului larg pentru cariera sa actoriceasa si in special pentru interpretarea persoanjului Hodor, in productia ”Urzeala Tronurilor”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri