InternetCorp si Avocatnet.ro lanseaza un proiect unic pe piata de publishing locala, WeLead.ro. Produsul genereaza lead-uri si este eficient pentru serviciile care necesita o interactiune directa cu toti cumparatorii. WeLead.ro isi propune sa colecteze datele personale ale persoanelor interesate de un anumit serviciu/produs.

InternetCorp si Avocatnet.ro acopera foarte bine 2 categorii de audienta: public business si public feminin. Impreuna, cei doi mari publisheri au peste 7 milioane de cititori lunar, cu peste 20 de milioane de pagini afisate in fiecare luna.

Credem ca viitorul site-urilor locale este sa ofere solutii de business, nu doar sa vanda bannere la mia de afisari.

"Nevoia clientilor de a comunica targetat, direct cu potentialii clienti este in mod natural din ce in ce mai stringenta. Pentru ca ne bazam pe un numar mare de utilizatori pe portofoliile comune, pentru ca putem atinge o gama larga de interese pe categorii diverse, pentru ca digital inseamna intai de toate optimizare real time si date precise, noul proiect pe care il lansam astazi impreuna cu partenerii nostri de la Avocatnet.ro este o alternativa buna in directia generarii rezultatelor. Este si va fi insa un sistem de colaborare extrem de apropiat de advertiseri si companii pentru ca nu numai ca le aducem clientul la usa, asa cum ne place sa spunem, dar ii si ajutam sa il transforme in cumparator. Vorbim asadar despre singurul proiect de acest tip disponibil in peisajul local al unor publisheri din .ro care se reinventeaza permanent in dinamica si cerintele pietei", a declarat Raluca Mateiu (foto), CEO al InternetCorp.

Cum functioneaza WeLead.ro

Generarea unui lead presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  • informarea initiala a cititorilor, printr-o campanie de awareness
  • detalierea serviciului sau a produsului pentru persoanele interesate, prin directionarea catre o pagina dedicata
  • colectarea datelor de contact intr-un formular de pagina dedicata

Astfel, WeLead.ro colecteaza nevoile cititorilor Wall-Street.ro, Avocatnet.ro, Kudika.ro sau Garbo.ro si identifica acei comercianti care pot face oferte clientilor interesati, punandu-i pe acestia din urma in legatura cu un comerciant pentru continuarea procesului de vanzare consultativa.

Fiecare client primeste o singura oferta de la un comerciant din zona lui de interes. Bazele de date sunt colectate in deplin acord cu Legislatia privind protectia datelor personale, cu acordul clientilor si doar in conditiile acceptate de acestia.

"Vrem sa oferim advertiserilor mai mult decat un simplu spatiu de expunere, cunoscut ca si "panotaj online". Parcurgem o buna parte din procesul de conversie astfel incat sa livram utilizatori interesati. Astfel, putem oferi mai mult decat concurenta noastra, atat locala cat si globala", a explicat Vlad Popa (foto dreapta), Senior Partener Avocatnet.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri