Aplicatiile pot fi downloadate gratuit atat pe sistemele Android, cat si pe iOS, citirea stirilor exclusive, analizelor si studiilor fiind, astfel, foarte facila utilizatorilor.

"Mobile-ul reprezinta viitorul, inclusiv in jurnalism, astfel incat intrarea prin aplicatii specializate, intuitive, a reprezentat o prioritate pentru noi. Astfel ca, la doua luni de la lansarea platformei Wall-Street PRO, lansam si aplicatia mobile, astfel incat sa putem oferi utilizatorilor o experienta completa si acces facil la continutul premium pe care il prezentam in fiecare zi. Abonatii primesc o privire de ansamblu asupra economiei, in general, dar si sectorial. Analizele si materialele publicate vor explica si prezenta cei mai importanti indicatori ai mediului de business, predictii si recomandari pentru investitii", a declarat Diana Cretu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Platforma cuprinde tot ce inseamna jurnalism de calitate: analize documentate, interviuri, reportaje si tendinte, pe platforme desktop si mobile user-friendly si fara publicitate.

Abonatii Wall-Street PRO primesc o serie de beneficii special gandite impreuna cu partenerii strategici ai proiectului: Avocatnet.ro, Eturia, Smartbill, Uber si Vector Watch. In plus, pentru abonamentele Corporate 12 luni, seria de beneficii se extinde cu avantaje de comunicare si promovare pe wall-street.ro si pe platforma comunicate.wall-street.ro.

Sursa foto: Maridav - Shutterstock.com