Starul american, in prezent in varsta de 70 de ani, a interpretat personajul John Rambo in cele patru filme ale francizei, insa nu isi va relua acest rol in noul proiect cinematografic, care se va intitula ”Rambo: New Blood”, potrivit News.ro. Compania Millennium Films va produce acest lungmetraj si l-a angajat pe Brooks McLaren pentru a scrie scenariul peliculei. Ariel Vromen va asigura regia proiectului.

Potrivit The Hollywood Reporter, compania Millennium Films a demarat un casting pentru a gasi un actor care sa fie capabil sa il transforme pe John Rambo intr-un personaj la fel de carismatic ca James Bond. John Rambo este personajul principal din romanul ”First Blood”, scris de David Morrell in 1972. Cartea a fost adaptata intr-un film omonim in 1982, in care Sylvester Stallone a jucat rolul unui veteran al razboiului din Vietnam.

Pelicula a generat o franciza de succes, care a inclus continuarile ”Rambo: First Blood Part II” (1985) si ”Rambo III” (1988). Prima continuare a fost un succes de box office, insa urmatoarea a fost un esec, iar personajul Rambo a ramas in stare latenta la Hollywood, pana cand Sylvester Stallone l-a readus pe marile ecrane in 2008 intr-un film intitulat ”Rambo”.

Noul proiect se afla intr-o etapa incipienta de productie si nu sunt cunoscute deocamdata detalii despre intriga urmatorului film din aceasta serie. Nu au fost anuntate data la care vor incepe filmarile, nici data la care pelicula va fi lansata pe marile ecrane. Cele patru filme din franciza ”Rambo” au generat impreuna incasari de peste 727,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Sursa foto: oni S.Hamenahem / Wikimedia