Publicis One a anuntat astazi managementul local din Romania, numit de Misa Lukic, Chief Executive Officer pe Europa Centrala si de Est (CEE). Astfel, Teddy C. Dumitrescu va prelua functia de Chief Executive Officer, in timp ce Stefan Iordache si Mihaela Botea se alatura managementului local din pozitiile de Chief Operating Officer si Chief Financial Officer.

De asemenea, Maria Tudor, CEO Zenith Romania, a fost numita Chief Media Officer pentru toate operatiunile media ale Publicis One din centrul si estul Europei - Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449. Ea va prelua noua pozitie incepand cu luna martie 2017.

Toate brandurile Publicis Groupe prezente in Romania, inclusiv Zenith din ianuarie, vor opera sub umbrela Publicis One, model pe care Publicis Groupe il va implementa in peste 50 de tari. In Romania, brandurile aflate sub umbrela Publicis One sunt: Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Optimedia, MSLGROUP The Practice, Publicis Consultants, iLeo, Nurun, The Geeks, Publicis Dialog si Publicis Events.

Publicis One este compania globala de comunicare ce reuneste toate brandurile si capabilitatile Publicis Groupe sub acelasi acoperis. Cu aproximativ 8.000 de angajati, operatiunile Publicis One sunt prezente in America Latina, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

Citeste si:
Publicis lansează un indice ce măsoară sănătatea digitală a...
Publicis și Digitas lansează...
Sursa foto: Jirsak/Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri