Primaria Sectorului 1 va avea, in urmatorii patru ani, o revista trimestriala – Buletinul Informativ - careia i-a alocat un buget de aproape trei milioane de euro, scrie Pagina de media.

Licitatia a fost deja demarata, iar ofertele vor fi evaluate pe 20 octombrie. Castigatorul licitatiei va realiza pentru urmatorii patru ani revista de 32+4 pagini format A, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara.

Buletinul informativ va contine interviuri, reportaje si fororeportaje despre evenimentele publice in legatura cu activitatea Primariei, iar revista va fi distribuita gratuit cetatenilor din sector. Bugetul se ridica la 2,7 milioane euro.

Potrivit anuntului de licitatie, Primaria Sectorului 1 vrea sa cumpere servicii de redactie, editare, tiparire si distributie a Buletinului Informativ. Acestea presupun:

1. crearea continutului unui buletin informativ de 32+4 pagini format A4, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara, avand concept editorial si grafic similar unei reviste;

Citeste si:
Rectificarea bugetara arata dezastrul proiectelor din fonduri europene
Rectificarea bugetara arata...

2. tiparirea buletinului informativ cu un tiraj de 133.000 exemplare/aparitie si distribuirea gratuita la adrese din sectorul 1 (la persoane fizice in sistem door hanging si la persoane juridice in sistem door to door).

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ministerul Educatiei Nationale pierde un miliard de lei la rectificare