Licitatia a fost deja demarata, iar ofertele vor fi evaluate pe 20 octombrie. Castigatorul licitatiei va realiza pentru urmatorii patru ani revista de 32+4 pagini format A, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara.

Buletinul informativ va contine interviuri, reportaje si fororeportaje despre evenimentele publice in legatura cu activitatea Primariei, iar revista va fi distribuita gratuit cetatenilor din sector. Bugetul se ridica la 2,7 milioane euro.

Potrivit anuntului de licitatie, Primaria Sectorului 1 vrea sa cumpere servicii de redactie, editare, tiparire si distributie a Buletinului Informativ. Acestea presupun:

Citeste si:

1. crearea continutului unui buletin informativ de 32+4 pagini format A4, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara, avand concept editorial si grafic similar unei reviste;

2. tiparirea buletinului informativ cu un tiraj de 133.000 exemplare/aparitie si distribuirea gratuita la adrese din sectorul 1 (la persoane fizice in sistem door hanging si la persoane juridice in sistem door to door).

Sursa foto: Agerpres Foto