Cu o experienta de peste 11 ani in comunicare, din care cinci in functia de client service director in GMP Advertising, Cristiana Belodan este incepand din septembrie directorul executiv al agentiei.

Cristiana va coordona activitatea operationala a agentiei, adica departamentele de client service, creatie, strategie, productie si design & branding, iar impreuna cu Felix Tataru, fondatorul GMP Advertising, va asigura top managementul agentiei.

Pana la finele lunii iunie la conducerea agentiei s-a aflat Andreea Nemens, care a ales o cariera in afara industriei de publicitate.

Experienta Cristianei include lucrul pe conturi precum: Romtelecom, Telekom, Timisoreana, Ciucas, Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federatia Romana de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol.

In calitate de Client Service Director, Cristiana s-a remarcat prin modul creativ prin care a reusit sa coordoneze echipa care a obtinut rezultate importante pentru brandurile pe care a lucrat. A contribuit la mentinerea brandului Timisoreana ca lider pe piata in ultimii zece ani, a facut din lansarea Telekom cea mai recunoscuta campanie din 2015, conform studiului AdMarket si a contribuit la ascensiunea Ciucas de pe locul 8 pe locul 2 in topul berilor din Romania.

Citeste si:
GMP Advertising si WEBSTYLER fuzioneaza
GMP Advertising si WEBSTYLER...

GMP Advertising este o agentie independenta din Romania, care are in portofoliu branduri precum: Timisoreana, Ciucas, Itsy Bitsy, Rompetrol, Cris-Tim, Azur, City Grill, Grundig, Hochland, Patria Bank, Pizza Edenia, Puffies. Din februarie 2014, GMP Advertising reprezinta in Romania reteaua independenta germana Jung von Matt.

GMP Advertising face parte din GMP Group, grup independent de comunicare din Romania, alaturi de WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio si Chapter 4.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
11 greseli pe care trebuie sa le eviti daca iti doresti sa ajungi CEO
Setari Cookie-uri