Cristiana va coordona activitatea operationala a agentiei, adica departamentele de client service, creatie, strategie, productie si design & branding, iar impreuna cu Felix Tataru, fondatorul GMP Advertising, va asigura top managementul agentiei.

Pana la finele lunii iunie la conducerea agentiei s-a aflat Andreea Nemens, care a ales o cariera in afara industriei de publicitate.

Experienta Cristianei include lucrul pe conturi precum: Romtelecom, Telekom, Timisoreana, Ciucas, Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federatia Romana de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol.

In calitate de Client Service Director, Cristiana s-a remarcat prin modul creativ prin care a reusit sa coordoneze echipa care a obtinut rezultate importante pentru brandurile pe care a lucrat. A contribuit la mentinerea brandului Timisoreana ca lider pe piata in ultimii zece ani, a facut din lansarea Telekom cea mai recunoscuta campanie din 2015, conform studiului AdMarket si a contribuit la ascensiunea Ciucas de pe locul 8 pe locul 2 in topul berilor din Romania.