eJobs a lansat o publicatie tiparita dedicata profesionistilor in resurse umane. Revista "We Are HR" va oferi informatii esentiale si statistici relevante despre industrie si va pune in discutie tehnicile actuale de recrutare, precum si instrumentele si tehnologiile folosite in acest proces si modul in care acestea influenteaza viitorul unei noi generatii de candidati si angajati.

Primul numar al revistei a aparut miercuri, 11 octombrie, si are la baza o tema actuala "Jocurile recrutarii: cum atragi talentele de partea ta". Editia se concentreaza atat asupra talentelor din companii si a metodelor pe care le folosesc angajatorii pentru retentia lor, dar mai ales asupra deficitului de talente cu care se confrunta intreaga piata si pentru care noua revista vine cu solutii practice si actuale, se arata intr-un comunicat.

Cititorii vor putea gasi in revista interviuri si materiale de analiza, care ii ajuta sa obtina o perspectiva globala asupra temei-concept. Profesionistii in HR vor avea acces la studii si statistici care pot fundamenta strategii sau initiative viitoare, dar si povesti inedite si idei centrate pe dezvoltarea personala si viata dupa terminarea orelor de program.

Revista care se intinde pe 80 de pagini va avea o frecventa trimestriala si va fi distribuita gratuit clientilor-companii ai eJobs, in aproximativ 5.000 de exemplare pentru fiecare numar. Editia tiparita a revistei va fi dublata de versiunea online, accesibila pe www.WeAreHR.ro.

Citeste si:
Cat investesc companiile pentru a recruta un IT-ist. Suma este ENORMA
Cat investesc organizatiile...
Sursa foto: eJobs

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Romanii isi cauta alt job. Au "asaltat" site-ul eJobs cu CV-urile
Setari Cookie-uri