The Script, John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso si Hardwell sunt printre primii artisti anuntati pentru cea de-a doua editie a festivalului de muzica de pe litoralul romanesc, Neversea, ce va avea loc in perioada 5-8 iulie.

Line-up-ul celei de-a doua editii a celui mai mare festival de pe litoralul romanesc este completat de Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz si Dub Fx.

Trupa irlandeza The Script va concerta pentru prima data in Romania, la festivalul Neversea. Au primit numeroase premii internationale si se afla printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumarate ori concerte private cu trupa irlandeza, suverana Marii Britanii fiind un fan infocat si al emisiunii The Voice UK, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost jurat. „Hall of fame”, „Superheroes”, „The man who can’t be moved” si multe alte hituri ale trupei The Script vor rasuna in vara, live pe scena principala a festivalului.

Artistul britanic John Newman se reintoarce in Romania, insa de aceasta data la malul Marii Negre. Dupa ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul Untold, John Newman se alatura line-up-ului Neversea 2018. Colaborarile cu Calvin Harris si Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri in topurile internationale. La doar 27 de ani artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc in topurile din UK. “Love me again”, “Blame”, “Give me your love” si multe alte hituri se vor auzi live in vara, la malul Marii Negre.

Si trupa Scooter urca pentru prima data pe scena festivalului Neversea, unde vor rasura melodii precum „Maria”, „The logical song”, „Nessaja” dar si piese de pe cel mai recent album „Scooter Forever”.

Redfoo inseamna si Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un dj, producator si rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” si „I’m sexxy and I know it”. A avut colaborari cu The Black Eyed Peas si David Guetta.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima data pe scena festivalului Neversea, dupa ce au fost prezenti anul trecut la Untold.

Steve Angello este un DJ si producator suedez de muzica electro-house. Alaturi de Axwell si Sebastian Ingrosso, Steve Angello a facut parte din trupa Swedish House Mafia. Artistul vine pentru prima data pe scena festivalului Neversea in vara.

Alan Walker este un artist misterios care apare pe scena cu o masca neagra pe fata, insa de aceasta data, identitatea lui nu este chiar atat de ascunsa. Dj-ul are 20 de ani, vine din Norvegia si are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizari pe youtube, cum ar fi Faded si Never Forget You, in colaborare cu Zara Larsson.

Hardwell vine de asemenea pentru prima oara la Neversea, dupa ce a fost de mai multe ori la Untold. Alaturi de ei, pe scenele Neversea vor urca si W&W, Sunnery James&Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia si Pendulum.

Cat costa biletele la Neversea 2018

Incepand din data de 8.03.2018, pretul abonamentelor pentru cele 4 zile de festival este 449 de lei plus taxe. Acestea pot fi achizitionate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile si abonamente VIP la pretul de 900 de lei plus taxe.

In 2017, In cele trei zile de festival peste 153.000 de mii de participanti din tara dar si din strainatate au trecut pragul taramului primei editii a Neversea. Peste 100 de artisti internationali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima data in Romania: Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa.

Cei mai multi participanti au venit din orasele Bucuresti si Constanta, urmate de Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara. Din afara tarii, cei mai multi festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania si Statele Unite ale Americii.

Impactul financiar asupra orasului, dupa cele trei zile de festival a insemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au ramas in comunitatea locala. In medie, cei care au ajuns in Constanta pentru cel mai mare festival de pe plaja, de la malul Marii Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mancare si alte cumparaturi.

Sursa foto: Neversea Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri