Point Public Affairs, agentia de comunicare strategica si public affairs din GMP Group, care a aniversat de curand 10 ani pe piata romaneasca, lanseaza divizia Point Regional. Divizia se concentreaza pentru inceput pe extinderea in patru tari din regiune: Republica Moldova, Bulgaria, Georgia si Serbia.

„Sunt multe companii mari care au vazut oportuntati in regiune si ne-au cerut deja sprijinul. Cand o companie ia decizia de a face business in alta tara, are nevoie sa inteleaga cum functioneaza procesele politice, economice si sociale pentru a evalua riscuri si a lua decizia corecta. Pornind de aici am inceput sa lucram la un proces de extindere in urma cu cateva luni si astazi suntem in masura sa il anuntam public” – Mugurel Radulescu, Head of Point Regional.

Point Regional va oferi servicii de monitorizare a proceselor legislative, care includ initiative in lucru, eventuale modificari ce pot afecta afacerile; evaluari de risc, cercetari, analize, predictii, intalniri cu politicieni si decidenti. In functie de situatie se pot adauga oricare dintre serviciile pe care Point Public Affaris le ofera deja in Romania, de la managementul asociatiilor pana la organizarea de evenimente si mese rotunde in tarile respective.

Point Regional are deja o retea de peste 20 de consultanti parteneri in tarile respective care vor fi coordonati de la Bucuresti. Primele proiecte aflate in dezvoltare in acest moment sunt din domeniile: energie, fmcg si comert online.

Point Public Affairs este agentia de comunicare strategica si public affairs din GMP Group. Fondata in 2008, agentia are in prezent patru linii de business. Point Public Affairs ofera servicii de comunicare institutionala, lobbying, comunicare strategica si analize si cercetari de politici publice. Point Association Management ofera asociatiilor servicii complexe de administratie, de reprezentare a intereselor si de comunicare.

Retail jobs

Point Connections reuneste partile interesate in dezbateri si campanii de comunicare pe subiectele fierbinti ale momentului. Point Regional ofera servicii de consultata strategica si public affairs in Bulgaria, Georgia, Republica Moldova si Serbia.

Din GMP Group mai fac parte: GMP Advertising, WEBSTYLER, GMP PR, Chapter 4 si GO Studio.

Sursa foto: mozakim/Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri