Campania Blood Network, initiata de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea si care se afla deja la a patra editie, se desfasoara anul acesta in perioada 29 mai – 29 iunie in toate centrele de transfuzii din tara.

De la o editie la alta, campania dezvoltata impreuna cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma tehnologica de donare de sange „Si Eu Donez” se dezvolta puternic, atat in privinta numarului de oameni care doneaza sange in centrele fixe cat si la caravanele mobile Blood Network.

Cei care aleg sa doneze la caravanele mobila, ce vor fi prezente in sase orase ale tarii, primesc bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea. Festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile din Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanta, intre orele 8:00 – 14:00.

Programul caravanelor mobile Blood Network:

  • Cluj-Napoca: 26-27 mai, Bulevardul Eroilor
  • Brasov: 2-3 iunie, Aula Universitatii Transilvania
  • Iasi: 9-10 iunie, Palatul Culturii
  • Timisoara: 9-10 iunie, parcarea Facultatii de Politehnica, Bd. Vasile Parvan
  • Bucuresti: 16-17 iunie, Parcul Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle
  • Constanta: 23-24 iunie, Piata Ovidiu

Cum poti castiga biletele la Untold si Neversea donand sange

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit de o zi la Untold sau la Neversea. Toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „Si Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru cele doua festivaluri.

Retail jobs

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze, in functie de festivalul la care vor sa ajunga, site-ul untold.com sau neversea.com, sectiunea Blood Network, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

  • la Untold la pretul special de 499 de lei plus taxe din pretul final de 650 lei + taxe al abonamentului
  • la Neversea la pretul special de 399 de lei plus taxe din pretul final de 550 lei + taxe al abonamentului

"In fiecare an ne dorim ca aceasta campanie sa se dezvolte in cat mai multe orase din Romania. Daca in anii trecuti aveam caravanele mobile de donare de sange in 4 orase din tara, in acest an campania a crescut cu inca doua orase: Iasi si Brasov. Pentru anul viitor ne gandim sa mai adaugam in lista si alte orase si de ce nu, sa mergem cu aceasta campanie si peste hotare”, spune Edy Chereji, director de marketing si comunicare Untold & Neversea.

Citeste si:
Neversea 2021, cel mai așteptat festival de pe litoralul românesc,...
Neversea 2021, cel mai...

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma Si eu Donez inseamna 5200 de membrii.

"<Criza de sange> despre care auzim ca loveste atat de des spitalele romanesti are doua solutii: educatia si tehnologia. Partenerii nostri, cel mai mare eveniment muzical din Romania, Untold si cel mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea, realizeaza an de an cea mai de impact campanie nationala de informare si educare cu privire la nevoia de sange. Ei reusesc sa vorbeasca despre lipsa sangelui din spitale prin caravana Blood Network si ajung la acel public minunat, tinerii. In acest parteneriat, Asociatia Si eu donez ofera platforma de tehnologie, oferind acces in singura Retea a Donatorilor de Sange din Romania”, spune ALEX LIVADARU, co-fondator Si eu Donez.

Campania Blood Network este realizata cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al Untold 2018 si in parteneriat cu platforma Si Eu Donez, dar si cu ajutorul Institutului National De Transfuzii Sanguine. Campania Blood Network in 2017 a insemnat peste 700 de donatori la cele 4 caravane mobile de donare de sange si peste 1500 de donatori la centrele de transfuzii din intreaga tara.

Citeste si:
Cum poti castiga bilete la Untold si Neversea donand sange
Doneaza sange si mergi la...

Neversea 2018 va avea loc in perioada 5-8 iulie la Constanta, iar Untold 2018 va avea loc in perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri