Agentia de publicitate Papaya Advertising, care a anuntat ca "da liber oamenilor ca sa protesteze", a pierdut clientul CEC Bank, dupa o colaborare de zece ani, scrie paginademedia.ro.

"In notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem banui, asa cum multa lume isi poate imagina, ca are legatura cu postarea noastra de ieri, postare care a fost mult discutata in online si nu numai", a tinut sa precizeze Robert Tiderle, seful agentiei Papaya, pentru Paginademedia.

El a subliniat ca nu a primit explicatii de la CEC Bank, dar "daca ele vor intarzia sa apara, vom cere respectuos sa ni se spuna, dupa zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri."

De asemenea, Robert Tiderle a mai spus ca nu regreta postarea prin care au anuntat ca vor da liber oamenilor sa protesteze, miercuri, in timpul votului motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

"Noi nu regretam perioada de zece ani, in care am lucrat pentru CEC, cum am putut noi mai bine, dar nu regretam nici postarea de ieri, pentru ca noi credem ca dreptul la libera exprimare este mai important decat orice buget", a mai declarat Robert Tiderle.

Papaya Advertising, vizitata de doua persoane "de la Ministerul Finantelor"

Robert Tiderle a mai afirmat ca, marti, agentia a fost vizitata de doua persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finantelor.

"Au lasat la sediul agentiei o hartie nestampilata, fara antet, cu noi prevederi la o lege care are legatura cu publicitatea", a declarat Robert Tiderle.

Papaya Advertising lucreaza pentru CEC Bank din 2007. CEC Bank este cea mai mare banca detinuta de stat, iar actionarul majoritar este Ministerul de Finante.

Mobilizare in ziua motiunii. Mai multe firme nu lucreaza

Uniunea Salvati Romania a lansat la sfarsitul saptamanii trecute un apel catre cetateni sa isi ia o zi libera de la munca miercuri, cand in Parlament este dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Astfel, oamenii care nu sunt de acord cu modul in care PSD, si in Guvern, si in Parlament, se face scut pentru a-l apara pe Liviu Dragnea, chiar si dupa a doua condamnare, atacand justitia si statul de drept, sunt chemati de la ora 12:00 in fata Parlamentului.

Mai multi oameni au salutat initiativa si au anuntat, in mediul online, ca fie isi iau ziua libera, fie isi petrec pauza de masa in fata Parlamentului. Insa, mai mult de atat, sunt si firme care si-au anuntat clientii si colaboratorii ca miercuri au inchis, pentru a le permite angajatilor care doresc sa mearga in strada.

Primii care au anuntat au fost cei de la Papaya Advertising.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri