Telekom Sport transmite toate meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League si in urmatoarele 3 sezoane

Telekom Romania Communications a castigat drepturile pentru TV, online si aplicatii mobile ale meciurilor din UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2018 - 2021.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi vazute, in urmatoarele trei sezoane, in partidele transmise pe canalele Telekom Sport, dar si prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, in direct sau in reluare, precum si rezumatele de la miezul noptii din fiecare competitie si magazinele saptamanale.

”Telekom Sport continua o traditie inceputa odata cu infiintarea acestei statii. Ne-am propus sa construim o televiziune de sport premium, de aceea UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost in oferta noastra inca din 2010. Eforturile noastre au fost apreciate de telespectatori, dar si de UEFA, alaturi de care continuam acest parteneriat important, care aduce in casele romanilor cel mai spectaculos fotbal. Cele mai mari vedete ale cluburilor europene vor putea fi urmarite pe canalele Telekom Sport cel putin pana in 2021 si oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile”, a declarat Vlad Enachescu, director general Telekom Sport.

Telekom Romania ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si Cosmote Romania. Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

Citeste si:
Telekom Romania instalează staţii de încărcare a maşinilor electrice
Telekom Romania instalează...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri