Biblioteca pentru corporatisti Bookster vrea sa-si dubleze numarul de abonati la 100.000 pana in 2022

Bookster, biblioteca pentru companii infiintata de Bogdan Georgescu si Alexandra Stroe in urma cu cinci ani, a ajuns la 54.000 de abonati, cu 4.000 mai mult decat estimase pentru 2018, si planuieste sa ajunga sa-si dubleze numarul de abonati pana in 2022.

"Obiectivul nostru este sa ajungem la 100.000 de abonati in 2022. Cresterea din acest an a avut un ritm mai alert decat asteptarile noastre; o mare parte din aceasta crestere este data de deschiderea spre IMM-uri (intreprinderile mici si mijlocii), pentru care anul acesta am creat un pachet special” afirma Alexandra Stroe, co-fondatoarea Bookster.

Comunitatea Bookster numara astazi aproximativ 54.000 de angajati din peste 550 de companii. Reactiile pozitive primite din partea abonatilor sunt intarite si de scorul NPS de 91% (Net Promoter Score: probabilitatea de recomandare a bibliotecii).

Primele companii care au ales sa ofere angajatilor lor abonament Bookster au fost Banca Transilvania, EY Romania si ING Romania. Angajatii au imprumutat impreuna, doar in prima luna, peste 1.000 de carti si articole. Rezultatele initiale au venit ca o confirmare a unei nevoi existente a angajatilor: aceea de a se dezvolta si de a fi conectati la noutatile din domeniile de interes.

Pe parcursul celor cinci ani, lectura a devenit un obicei in cele trei companii, astfel incat astazi aproximativ jumatate dintre angajatii acestora sunt abonati la biblioteca si imprumuta lunar aproximativ 5.000 de carti si articole.

Citeste si:
Ce cărți citesc corporatiștii în pandemie
Ce cărți citesc corporatiștii...

Fiecare abonat al bibliotecii are un cont personal prin care are acces la peste 75.000 de carti, articole, studii de caz si materiale video. Lecturile pot fi citite online si cartile pot fi comandate, urmand a fi livrate saptamanal la birou. Angajatii aleg sa citeasca despre dezvoltare profesionala si personala, hobbyuri sau beletristica. In medie, un angajat citeste 12 carti pe an, fiind, astfel, responsabil pentru dezvoltarea sa personala.

Bookster este prima biblioteca moderna pentru companii din Romania. Biblioteca ofera abonatilor acces la 75.000 de carti, articole, studii de caz si materiale video din domenii diferite. Serviciul de recomandare personalizata si livrare la birou este oferit exclusiv companiilor. Abonamentul costa intre 3 si 5 euro de persoana pe luna, in functie de numarul total de angajati ai companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri