Organizatorii Neversea au anuntat recent data la care va avea loc a treia editie a festivalului de muzica de la malul marii si pretul primelor abonamente, precum si data la care vor fi puse in vanzare. Astfel, primele 10.000 de abonamente la un pret special, pentru festivalul Neversea 2019 se vor pune in vanzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14.00. Pretul acestora va fi de 399 de lei plus taxe si vor putea fi achizitionate doar de catre cei care s-au inregistrat pe www.neversea.com.

Pretul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile si abonamentele VIP la pretul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoana care s-a inregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi functional doar incepand cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achizitiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

Neversea 2018

In cele patru zile ale editiei de anul trecut peste 210.000 de participanti din tara, dar si din strainatate au trecut pragul taramului Neversea. Peste 150 de artisti internationali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima data in Romania: The Script, Aloe Blacc, dar si artisti pe care fanii ii asteapta cu multa nerabdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo.

Cei mai multi participanti au venit din orasele Bucuresti si Constanta, urmate de Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov si Timisoara. Festivalul Neversea a avut participanti din 95 de tari de pe intreg globul. Dintre aceste tari, cei mai multi participanti au ajuns din Marea Britanie, Franta, Israel, Germania si Statele Unite ale Americii.

7 festivaluri de muzica la...
Citeste si: 7 festivaluri de muzica la care sa te duci vara asta
Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.