Scriitorul american George R. R. Martin a dezvaluit pe blogul sau ca trei spinoff-uri (seriale derivate dintr-o productie originala, n.r.) inspirate din serialul de televiziune ''Game of Thrones'' (''Urzeala Tronurilor'') se afla deja in pregatire la postul HBO si vor fi lansate in anii urmatori, informeaza huffpost.com.

Casey Bloys, directorul departamentului de programe din cadrul HBO, a declarat recent ca acest post de televiziune prin cablu doreste sa dezvolte mai multe "optiuni" de tip spinoff, sperand ca cel putin una dintre aceste productii viitoare se va ridica la standardele inalte stabilite de David Benioff si D.B. Weiss, creatorii serialului "Game of Thrones", conform Agerpres.ro.

Scriitorul George R. R. Martin, autorul seriei literare "Song of Ice and Fire", pe baza careia a fost realizat serialul TV "Game of Thrones", a oferit informatii suplimentare despre aceste proiecte prin intermediul unui mesaj publicat sambata pe blogul lui personal.

"Avem in dezvoltare cinci 'show-uri succesoare' dupa 'Game of Thrones' (nu-mi place termenul 'spinoff') la HBO, iar trei dintre ele avanseaza foarte frumos", a scris romancierul american in acel mesaj online.

"Acela dintre ele caruia nu ar trebui sa ii spun 'The Long Night' va fi filmat in a doua jumatate a acestui an, iar alte doua show-uri raman in stadiul de scenariu, insa scrierea lor se apropie de final. Despre ce vor fi ele? Nu pot sa va spun. Dar, poate, unii dintre voi vor cumpara o copie a romanului 'Fire & Blood' si ar putea veni cu propriile lor teorii", a adaugat George R. R. Martin.

Citeste si:
Zone turistice care au castigat notorietate dupa ce au aparut in filme
FOTO Destinatii europene...

Scriitorul american a publicat "Fire & Blood", o istorie a tinutului Westeros, regatul fictiv in care se desfasoara actiunea din "Game of Thrones", anul trecut.

Detaliile despre "show-urile succesoare" ale acestui serial de succes sunt foarte putine, insa se stie deja ca toate aceste productii vor fi de tip "prequel" (cu actiune plasata inainte de evenimentele prezentate in serialul original) si nu vor include personaje intalnite in "Game of Thrones".

Revista Variety a anuntat in octombrie 2018 ca actrita Naomi Watts va interpreta un rol principal in spinoff-ul "The Long Night", ale carui filmari vor debuta in curand. Personajul ei este "o femeie carismatica si importanta, care ascunde un secret intunecat", iar noul serial va prezenta primele infruntari ale locuitorilor din Westeros cu "mortii vii" ("white walkers"), ce au avut loc cu cateva mii de ani inainte de evenimentele relatate in "Game of Thrones".

Citeste si:
Lectii de leadership invatate din Game of Thrones
Lectii de leadership invatate...

Sursa foto: shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cu ce noutati vine PRO TV in grila de toamna