Cea de-a treia editie a festivalului tip boutique Awake, ce are loc in perioada 15-18 august, la Castelul Teleki din Transilvania, anunta noi artisti in line-up-ul celor trei scene principale ale festivalului si o noua runda de abonamente.


#Awake3 propune o experienta muzicala atent curatoriata pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage si Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass si electro, punk, indie, rock) si blend-ul de artisti internationali si locali va asigura experiente muzicale pentru toate gusturile si toate starile.

JOYCUT este noua trupa din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei creeaza muzica futurista, inspirata de sound-ul electro: percutie industriala, tobe tribale, insertii de orchestra; electronic, post-rock si dark-wave, experimental accesibil.

Cel mai recent album, PiecesOfUsWereLeftOnTheGround i-a purtat pe toate continentele pentru mai mult de 300 de show-uri live. JOYCUT a prezentat intr-un sold-out show la Bienala de la Venetia noua lor “opera in sase acte”: KOMOREBI. JOYCUT aduce pe scena principala AWAKE un moment multi-disciplinar si experiential, inspirat din natura si perfect potrivit in parcul secular al domeniului Teleki.

JOYCUT se alatura artistilor deja anuntati pentru editia cu numarul trei a Awake: Netsky, PussyRiot, Enter Shikari, Dirtyphonics LIIVE, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey, Coma, Blahalouisiana, Moonlight Breakfast, MÖRK, The Mono Jacks, Michael Schack #DJDrummer, Grimus, Manuel Riva, Andrew Dum, Andre Rizo, Albwho, ANTENNA, DJ Ethylen, DJ Sauce, VRTW Artists - UFe, Alt Om, Bully, Dubase, IORGA, Puiu, Bad and boujee.

Citeste si:
[FOTO] Peste 33.000 de persoane in prima zi de Electric Castle
FOTO Peste 33.000 de...

Bilete Awake 2019

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si eventim.ro, la preturile de: 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.

Awake este primul si cel mai asteptat festival boutique din Romania. Inspirat din inima Ardealului, Awake te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, Awake este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana. Tema festivalului #Awake3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat mintilor libere, creative si boeme.

AWAKE 2019 te asteapta in perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornesti, Mures.

Citeste si:
Awake 2019 anunta programul festivalului si bilete de 1 zi
Program Awake 2019 si bilete...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
7 festivaluri de muzica la care sa te duci vara asta