Robbie Williams, unul dintre cei mai asteptati artisti pentru editia aniversara a festivalului Untold, va urca pe scena principala a festivalului duminica, 4 august. Show-uri speciale vor pregati, in acest an, Armin van Buuren, David Guetta si 3 Are Legend.

Trupa britanica Bastille va concerta sambata, 3 august, iar castigatorul emisiunii X Factor, James Arthur va urca pe scena principala a festivalului Untold, joi, 1 august. Fanii rapper-ului american, Busta Rhymes il pot vedea, vineri, 2 august.

Cel mai mare festival de muzica din Romania a ajuns la a cincea editie si are loc in weekend 1-4 august, in Cluj. Incepand de astazi, participantii pot sa consulte programul final pe zile al festivalului. Organizatorii spun ca acesta mai poate suferi modificari.

Gasiti afise cu programul complet in cele 4 zile ale festivalului, pe toate scenele, in galeria foto.

Artisti noi in line-up-ul Untold 2019

In line-up-ul festivalului Untold mai urca si Fedde Le Grand, Kungs, The Avener Dj Set si Ummet Ozcan, Smiley, Manuel Riva si Subcarpati & Grup Iza. Scena Galaxy ii adauga pe Andrew Meller, Anna Tur, Lehar, Mahone, Mathame. Si scena Alchemy adauga nume noi in line-up, Deliric X Silent Strike with Muse Orchestra, DJ Snow & MC Agent, DJ Undoo & DJ Faibo X, Macanache, Parazitii, Satra B.E.N.Z. si multi altii.

Bilete Untold 2019

Mai gasiti bilete disponibile la pretul de 169 euro + taxe, de la 57 euro lei + taxe pentru o singura zi de festival, la 339 euro + taxe pentru acces VIP sau de la 169 euro + taxe pentru acces VIP pentru o zi. Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa foto: Untold FB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri