Derapaj GRAV la Radio Trinitas: Poate fi vorba de un viol consimtit...

"Va rog sa retineti, sunt rarisime cazurile cand violul se soldeaza cu graviditate. Cand se soldeaza cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie ca este vorba de un viol la care ai consimtit si care ti-a placut sa se repete, fie ca te-ai gasit in imposibilitatea de a face de asa maniera incat celulele germinale care sunt pe punctul de a se intalni, sa se si intalneasca si sa fie fertilizat oul, scrie PaginaDeMedia.ro.

Este unul dintre raspunsurile date unei ascultatoare de un preot invitat la postul de radio Trinitas, care apartine Patriarhiei.

Unul din raspunsurile pentru care cazul s-a discutat in CNA. Alte afirmatii ale preotului Vasile Raduca sunt legate de sexul cu prezervativ, dar si despre relatia dintre o tanara si un partener de religie musulmana.

Ce au intrebat ascultatorii si ce a raspuns invitatul nu mai are nevoie de niciun comentariu. Pana si reprezentantii Trinitas s-au delimitat categoric de afirmatiile preotului, in fata CNA.

Redam fragmente, in continuare. Emisiunea a fost difuzata pe 27 mai, la Radio Trnitas si a fost reclamata de ascultatori. Nu au nevoie de niciun comentariu:

Citeste si:
Increderea in economia Germaniei, aproape de minimul ultimului an
Increderea in economia...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Preot: in Islam, femeia este considerata o lighioana care nu face altceva decat placere barbatului

Gabriela din Arges intreaba ce sa faca, pentru ca fiica ei este in concubinaj cu un barbat de origine musulmana.

Preotul Vasile Raduca raspunde:

"Aaa, vai de noi! (...) Doamna, eu v-as da doua raspunsuri. Inainte de toate, rugati-va…

Citeste si:
Cine este Vasile Raduca, preotul care nu condamna violul
Cine este Vasile Raduca,...

… rugati-va la Dumnezeu ca fata dumneavoastra sa termine cu aceasta relatie. Tanarul respectiv este de alta religie dar, credeti-ma, eu, ca roman, gandindu-ma la istoria de 500 de ani in care romanii au stat sub turci, am, doamna, imi pare rau c-o spun, am mari rezerve fata de anumite forme de intimitate cu anumite persoane.

Va rog sa retineti ca, in Islam, femeia este considerata o lighioana care nu face altceva decat placere barbatului, cat acest barbat este capabil sa aiba asemenea placere.

In Islam, femeia este gandita ca o fiinta fara suflet. Bine ar fi, mi-as dori din tot sufletul sa stiu ca fata dvs. a gasit un roman pe care sa-l iubeasca, cu care sa faca o casa, cu care sa faca copii."

De notat ca toate aceste afirmatii au fost facute de invitat fara ca moderatorul sa aiba vreo reactie.

Citeste si:
Noi infractiuni comise de cei eliberati cu recursul compensatoriu
Peste 500 de detinuti...

Citeste mai multe pe PaginaDeMedia.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri