PRO TV, postul de televiziune detinut de Central European Media Enterprises (CME), a anuntat grila de toamna, sub sloganul Spectacolul PRO. Noua grila va cuprinde doua show-uri noi, productii locale, sezoane noi ale emisiunilor consacrate si 40 de blockbustere.

Din aceasta toamna, grila PRO TV va cuprinde doua emisiuni noi, ce vor incepe din luna septembrie. Una dintre ele este “Sef sub acoperire”, un format international ce va debuta de joi, 19 septembrie, de la orele 21:30.

Companii mari, ale caror produse/servicii le folosim cu totii, vor avea, timp de mai multe zile, un “nou angajat”: sefii companiilor intra sub acoperire si trec la munca - matura strazi, impart colete, fac blatul de pizza si multe altele. Show-ul urmareste traseul sefilor sub acoperire care incearca sa descopere ce functioneaza si ce nu in propriile companii si, mai ales, daca se descurca in postura de simpli angajati.

O alta noutate este serialul “Profu”, difuzat in fiecare marti, de pe 10 septembrie, de la 21:30, o productie care se adreseaza in special generatiei tinere prin prisma temelor pe care le abordeaza.

Plotul noii productii suna in felul urmator: “E nonconformist, rebel, carismatic si are o misiune grea: sa-si puna amprenta pe educatia elevilor dintr-o clasa cu probleme. Misu (Andi Vasluianu) devine in scurt timp ca un magnet pentru elevi si, prin metodele lui... mai putin ortodoxe, le castiga inimile si increderea. Iar totul se complica atunci cand apare Ana Casian (Aida Economu) in peisaj. Adica profa”.

Productiile consacrate se intorc cu sezoane noi

Noua grila de toamna debuteaza vineri, 6 septembrie, cu un nou sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”, care ii aduce pe Tudor Chirila, Smiley, Irina Rimes si Horia Brenciu ca antrenori. In fiecare vineri, de la 20:30, Vocea Romaniei va aduce 8 editii de auditii pe nevazute, 4 knockout-uri, o editie de confruntari si 3 show-uri live.

Si MasterChef revine cu un nou sezon si intr-o noua formula. Showul culinar de divertisment revine pe 9 septembrie, de la 22:30, si continua in primele patru zile ale saptamanii. De luni pana joi, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru si artistul si expertul in vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care viseaza sa obtina sortul MasterChef.

La capitolul seriale si filme, VLAD, serialul romanesc produs dupa un model turcesc, revine cu un nou sezon din 9 septembrie. De la 20:30, in fiecare luni al doilea sezon al serialului VLAD aduce mai multa drama si mai multa actiune, iar productia vine si cu noutati in distributie: Elvira Deatcu si Anda Sarbei le vor interpreta pe Delia si Iulia, care vor scoate la iveala o noua trasatura a lui Vlad: cea de protector.

Pe langa Vlad, Pro TV include in noua grila 40 de filme in premiera ce au adus incasari de peste 9 miliarde de dolari in box office. Regizori si actori de calibru, productii internationale, dar si comedii romanesti indragite vor fi difuzate in fiecare sambata si duminica, de la 20:00 si 22:00, numai la PRO TV, printre care Deadpool, Tarzan, Spiderman si altele.

Si Las Fierbinti se intoarce cu cel de-al 16-lea sezon. Serialul de comedie, cu umor, situatii absurde, imprevizibile, dar reale incepe pe 10 septembrie si va fi difuzat in fiecare marti si joi, de la 20:30.

Nu in ultimul rand "Visuri la cheie" revine din 11 septembrie, de la orele 20:30. Dragos Bucur si echipa de arhitecti formata din Alina Vilcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi si Valentin Ionascu sunt pregatiti sa ofere sansa la un nou inceput pentru 13 visuri. Oameni puternici, care au povesti de viata impresionante vor surprinde in fiecare editie prin curajul si puterea de a merge mai departe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri