Schimbari la grupul Intact: redactiile Antena 3 si Observator se separa. Noi produse media, printre care un alt post de radio

Redactiile Antena 3 si Observator se vor separa, anunta Intact Media Group. Antena 3 si Observator vor intra intr-o etapa noua de dezvoltare, care va presupune echipe separate, resurse distincte, gestionate de doua companii din cadrul Intact Media Group (Antena 3, respectiv Antena Group).

Acest proces amplu va presupune atat aparitia unor produse media noi (un post de radio in FM si extinderea diviziei online), precum si cresterea celor existente. Aceasta solutie este rezultatul unei analize privind identitatea produselor si eficienta pe termen mediu si lung a fiecareia dintre cele doua entitati media, potrivit unui comunicat Intact Media Group.

Adrian Ursu si Alin Romascan vor gandi continutul editorial si, respectiv, fluxul de productie, precum si dezvoltarea noilor produse pentru Antena 3, in noul ei model de business.

Gabriel Hizo (editorial) si Octavian Basoc (operational) se vor ocupa de Observator (jurnalele TV si platforma online) din partea Antena Group.

Adela Badea va coordona in continuare Observator in calitate de director editorial, urmand, ca la finalul procesului, sa preia o alta pozitie de management in interiorul grupului.

Citeste si:
Dupa luni de autocompatimire, Intact se muta in Iride Business Park
Dupa luni de autocompatimire,...

"Ambele proiecte presupun investitii in oameni si in tehnologie. Angajatilor actuali, de la realizatori si personalitati jurnalistice recunoscute la foarte multi profesionisti din spatele ecranului si al monitoarelor care fac diferenta prin calitatea muncii lor, li se vor alatura altii care cred in valoarea pe care stirile o ofera publicului", se arata in comunicat.

Antena 3 si Antena Group sunt parte a Intact Media Group, o platforma multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy, ZU TV), radio (Radio ZU si Romantic FM), continut digital (a1.ro, antena3.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), platforma de continut video online - Subscription Video On Demand (antenaplay.ro), servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro) si print (Jurnalul National).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri