”Creativity4Better” Opening Act, primul eveniment din seria celor organizate sub egida ”Creativity4Better Hub” va avea loc joi, 19 septembrie 2019, la Promenada Mall, incepand cu ora 16.30, iar participarea este libera.

Evenimentul se adreseaza comunitatii de marcom din Romania, interesata de tema Conferintei Globale IAA Creativity 4 Better si va reuni pe scena lideri in piata de marketing si comunicare din Romania ce isi vor expune viziunile proprii asupra creativitatii si inovatiei si vor explica modul in care aplica aceste concepte, zi de zi, in business-urile lor, modul in care acestea fac diferenta, cresc competitivitea si aduc beneficii comunitatii.

Printre vorbitorii Opening Act - primul eveniment din seria dedicata industriei de marcom autohtone si internationale - se numara: Sorina Diaconu - Marketing Director MedLife Group, Calin Clej - Marketing, Capability Development and Sustainability Director, CrisTim Grup, Valer Hancas - Communications & Corporate Affairs Director, Kaufland Romania si Roxana Baias, IAA Romania Board Member, Marketing Director Residential Segment Telekom Romania.

"Inca din 2017, cand impreuna cu Boardul si echipa IAA Romania am propus pentru prima data pietei din Romania conceptul de Creativity4Better imbracat intr-o Conferinta Globala organizata la Bucuresti, am avut convingerea ca ea nu va ramane un simplu eveniment dedicat industriei de marcom, una dintre multele conferinte interesante ce se ofera pietei noastre. Iata ca, 3 ani mai tarziu, venim sa propunem o serie de experiente in formate inovatoare si diverse (de la dezbateri si expuneri, la expozitii de arta si de mica manufactura, la instalatii si lansari de carte), adresate unor numeroase publicuri, toate centrate in jurul unui concept generos si necesar care demonstreaza modul in care industria noastra se implica in societate, transformand zi de zi, in mod constructiv, lumea in care traim. Avem convingerea ca noul format va apropia industria de societate si va crea suficiente punti prin care, impreuna, in mod creativ, sa construim un viitor mai bun”, spune Victor Dobre, Director Executiv IAA Romania.

Citeste si:
A 5-a ediție a Conferinței Globală IAA #Creativity4Better se apropie!
A 5-a ediție a Conferinței...

Alti vorbitori vor fi anuntati in curand.

IAA Romania este cea mai vasta si mai reprezentativa asociatie profesionala a industriei de marketing, comunicare si media, un parteneriat strategic unic ce reprezinta interesele a peste 110 companii active in industrie: clienti de publicitate, agentii de publicitate si media si institutii mass media. Obiectivul IAA este sa transforme Romania intr-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing si comunicare.

IAA Romania este afiliata la IAA Global cu sediul la New York si filiale in peste 56 de tari. Pentru activitatea sa la standarde de excelenta, IAA Romania a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award - pentru cea mai activa si creativa filiala din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri