Luna octombrie vine cu schimbari la conducerea publicatiei wall-street.ro. Roxana Grosu, jurnalist cu aproape 15 ani de experienta in presa si comunicare, este noul redactor-sef al publicatiei de business, dupa ce Diana Cretu, redactorul-sef din ultimii 4 ani, paraseste presa pentru o cariera politica.


"Dupa ce am criticat si comentat mediul politic in ultimii 12 ani, cu ochiul de jurnalist, a venit momentul sa ma implic activ si sa fiu parte din schimbarea pe care am tot invocat-o. Decizia nu a fost una usoara, dupa mai bine de un deceniu petrecut in echipa wall-street.ro, in care m-am maturizat ca om si ca profesionist, in care am fost parte din proiecte ambitioase si din schimbari provocatoare. Insa tocmai experienta de jurnalist si manager al unei echipe de oameni destepti si liberi mi-a trezit aceasta dorinta de schimbare si de implicare. Astfel, ma alatur Partidului National Liberal - Filiala Sector 1, ca director de comunicare, in cadrul echipei noi de conducere, cu care impartasesc valori si idealuri comune, dar si incredere in viitor.

Plecarea mea din echipa wall-street.ro si din InternetCorp, dupa atatia ani, atatea proiecte si atatia prieteni pe care ii am aici, se asemana foarte mult cu sentimentul copilului care pleaca de acasa. Dar stiu ca tot ce am invatat aici imi va folosi pe viitor si, mai mult decat atat, am foarte mare incredere in Roxana, noul redactor-sef, si in echipa de jurnalisti adevarati din aceasta redactie. wall-street.ro intra, de astazi, intr-o noua etapa, de reinventare si reinnoire, asa ca astept cu nerabdare sa citesc articolele de foarte buna calitate si sa urmaresc proiectele unice in peisajul media autohton, pe care echipa le va dezvolta", a declarat Diana Cretu (foto dreapta).

Roxana Grosu a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si are o experienta de aproape 15 ani in presa si comunicare. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicatii ca Businessmen's, Bucharest Business Week, wall-street.ro sau Romania Libera, unde a fost editor coordonator in online. De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomatie, turism, aviatie, retail, transporturi, sanatate, lifestyle, cultura sau HoReCa. Pe langa presa scrisa, Roxana are experienta de TV, in 2012 colaborand cu o casa de productie pentru moderarea unor emisiuni de divertisment. In plus, Roxana a colaborat si pe partea de moderare evenimente, fiind gazda a zeci de conferinte pe teme economice si sociale. In anii petrecuti in domeniul comunicarii, noul redactor-sef al Wall-Street a lucrat cu peste 30 de companii locale din sectoare precum imobiliare, HR, health&beauty, educatie, asigurari sau HoReCa.

"In primul rand, as vrea sa-i multumesc Dianei pentru ca mi-a usurat foarte mult misiunea. Am regasit in wall-street.ro una dintre putinele publicatii care au rezistat in fata tentatiilor din zona politicului si a comercialului facil, pastrandu-si echidistanta si profesionalismul. De fapt, wall-street.ro este motivul pentru care m-am intors in presa, dupa ani buni de cariera in comunicare. Anul viitor, vom implini 15 ani, si nu vad alt mod de a marca acest eveniment important pentru noi decat prin a continua linia editoriala (articole de calitate, reportaje, analize si interviuri cu cei mai importanti oameni din mediul de afaceri), care ne-a pozitionat printre cele mai apreciate publicatii din tara", a afirmat, la randul ei, Roxana Grosu, noul redactor-sef.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri