Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media.ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat ca echipa de circa 35-40 de jurnalisti care activeaza la ziar va fi distribuita in mare parte in redactiile online.

”Ne extindem in EVZ TV, care fi fi condus de Mirel Curea, si vom reveni la EVZ Premium”, sustine Andronic.

Tirajul Evenimentului Zilei a scazut constant in ultimii ani, ca in toata presa tiparita, ajungand la 7.000 de copii vandute pe zi. Andronic a explicat pentru G4Media.ro ca decizia inchiderii variantei tiparite a EVZ are la baza ratiuni strict economice. ”S-a dublat pretul la hartie, ziarul tiparit producea pierderi, sunt tot mai putini cititori de la o luna la alta pentru varianta print”, a mai spus proprietarul Evenimentului Zilei. Potrivit acestuia, ziarul negociaza in prezent intrarea intr-un grup de presa mare, dar nu a dorit sa ofere detalii.

Editura Evenimentul si Capital, cea care detine publicatiile Evenimentul Zilei si Capital si-a cerut insolventa in februarie 2014. Andronic sustine ca in urma cu o luna judecatorul sindic a aprobat planul de reorganizare al societatii dupa ce compania a inceput sa inregistreze profit.

Citeste mai multe pe g4media.ro.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri