Ca in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna, Pro TV va difuza Singur Acasa. Postul de televiziune a anuntat cand vom putea viziona cele trei filme din seria devenita o adevarata traditie de Craciun a romanilor.

Singur Acasa a devenit o traditie in perioada sarbatorilor de iarna pentru telespectatorii romani care il vad pentru cel putin a 15-a oara la Pro TV. Seria arata aventurile lui Kevin McCallister in primele doua parti, iar in ultima Alex Pruitt continua nazdravaniile de Craciun.

Postul de televiziune a anuntat acum cand se vor difuza cele trei filme "Singur Acasa". Primul film al seriei se vede sambata, 7 decembrie, de la ora 20:00. Joe Pesci isi va incepe asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta si-o va apara cu determinare, curaj si un praf de magie.

Singur Acasa 2 - Pierdut in New York revine sambata urmatoare, pe 14 decembrie, tot de la ora 20:00. In loc de Florida, Kevin ajunge in New York si intamplarea face sa se intalneasca, din nou, cu hotii pe care reusise sa-i bage in inchisoare. De aici, totul ajunge sa fie o adevarata cursa prin oras, dar stim cu totii deznodamantul.

Ultima parte a seriei, in care in prim plan este Alex Pruitt, continua tot sambata, pe 21 decembrie, de la orele 20:00. Ce se intampla atunci cand ai varicela si trebuie sa stai acasa? Aperi casa ta si chiar si ale vecinilor din cartier. Alex Pruitt dovedeste ca poate invinge atat niste hoti de renume international, cat si politia, care ii urmareste pe acestia de ani de zile.

Tot anul acesta Pro TV va difuza, imediat dupa Singur Acasa, seria Greu de Ucis, cu Bruce Willis in rol principal, in fiecare sambata, de la orele 22:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri