Digi | RCS & RDS si Discovery Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de emisiuni despre casa si gradina in portofoliul Discovery, pe langa continutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC si Travel Channel.

Astfel, toti abonatii DIGI TV vor putea urmari in continuare competitiile sportive preferate – Premier League, FA Cup, cele patru Grand Slam-uri, turneele ATP, Jocurile Olimpice de Vara – disponibile pe canalele Eurosport.

Noul post de televiziune din grila Digi TV - HGTV - va imbogati oferta prin cinci piloni noi de continut: vanzare si cumparare de case, renovarea locuintelor, renovarea si apoi punerea in vanzare, constructia de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovari pe plus sau minus, Case renovate si salvate sau Vanatorii de case.

HGTV este singurul canal TV care celebreaza sentimentul de „acasa” si tot ceea ce implica acesta: spatiul, oamenii si trairile pe care le inspira. HGTV s-a dovedit a fi o televiziune extrem de populara, reusind sa aiba printre fanii inraiti vedete precum Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

In acelasi timp, canalele Discovery Channel, TLC si Travel Channel vor avea emisiuni precum Test de supravietuire in doi, Insula lui Bear Grylls, Goana dupa aur (Discovery Channel), Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfecta (TLC), Mancaruri bizare cu Andrew Zimmern si Mistere la muzeu (Travel Channel).

„Suntem incantati sa extindem parteneriatul strategic cu Digi si sa aducem impreuna HGTV pe piata din Romania, pe langa oferta de continut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real in randul telespectatorilor, continutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante. Incepand cu 2020, ne dorim sa crestem popularitatea acestui brand nou, sa il aducem cat mai aproape de telespectatori, si suntem fericiti ca am gasit in Digi un partener de incredere pentru a sprijini acest efort comun. In acelasi timp, vom continua sa crestem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor in cat mai multe domenii: aventura si supravietuire, meserii extreme, familie si relatii, cazuri medicale extreme sau calatorii. Toate acestea, alaturi de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competitii de fotbal – English Premier League si FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis - Grand Slams si ATP – si cea mai complexa experienta a Jocurilor Olimpice”, a declarat Andrey Stoychev, VP of Business Development, Distribution, Sports & Commercial, Discovery CEEMCA.

HGTV si Eurosport 2 vor fi disponibile doar in pachetul digital, Discovery, Travel Channel, TLC si Eurosport 1, atat in pachetul digital, cat si in analogic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri