Fanii serialului "Friends" aşteptau de mai multe luni un semn care să confirme zvonurile despre revenirea pe ecrane a celebrului grup de prieteni new-yorkezi, însă vineri vestea a venit chiar de la actorii înşişi, într-o postare pe reţelele de socializare.

"Se întâmplă ..." au scris actorii pe conturile lor de Instagram, alături de o fotografie colectivă în care îi putem vedea pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, scrie Agerpres. "Fani ai 'Friends', este oficial!", a confirmat în acelaşi timp într-un comunicat platforma de streaming HBO Max, care va oferi un episod special al serialului-cult cu ocazia lansării sale în luna mai.

"După 15 ani, nouă luni şi un număr incalculabil de solicitări din partea fanilor de pe întreaga planetă (...) distribuţia 'Friends' se va reuni în exclusivitate" pentru noua platformă, proprietatea WarnerMedia (grupul AT&T), se mai indică în comunicat.

Pentru 425 de milioane de dolari pe cinci ani, WarnerMedia a preluat drepturile asupra celor 236 de episoade din "Friends" (1994-2004), pentru a face din serial unul dintre produsele sale premium, după ce acesta fusese cea mai urmărită serie pe Netflix în 2018.

Potrivit site-ului specializat Variety, care citează surse apropiate proiectului, fiecare actor va primi cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru participarea sa la acest episod. Episodul va fi filmat în studiourile Warner Bros de la Burbank, din apropiere de Hollywood, unde a fost realizat şi serialul.

Sursa foto: Jennifer Aniston/ Instagram

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri