Într-o perioadă care abundă de știri negative și alarmiste, Kudika.ro, una dintre cele mai cunoscute publicații online de lifestyle feminin, lansează secțiunea "Totul va fi bine", care va prezenta zilnic știri pozitive și vești bune, chiar în contextul actual al crizei cauzate de răspândirea coronavirus.

Astfel, echipa Kudika va aborda într-un ton optimist știrile despre COVID-19, apelând la opinii și exemple pozitive precum povești de implicare socială a brand-urilor renumite, exemple de solidaritate umană sau diferite terapii sau soluții pentru a trece peste această perioadă dificilă pentru întreg mapamondul.

Mai multe detalii pe: https://www.kudika.ro/tag/totul-va-fi-bine.html.

Lansată în aprilie 2005, Kudika a urcat rapid în topul preferințelor cititoarelor, devenind una dintre cele mai citite reviste online de lifestyle feminin. Femeia Kudika este o tânăra independentă, dornică de afirmare personală, dar concentrată pe ascensiunea profesională, curioasă să afle cele mai în vogă tendințe și noutăți din modă și frumusețe, nutriție, wellness și psihologie.

Kudika face parte din InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de publishing de online și cuprinde patru verticale de conținut: business, știri, lifestyle și target feminin, incluzând în portofoliu 8 site-uri proprii, precum start-up.ro, wall-street.ro, sau garbo.ro. Pe lângă site-urile proprii, InternetCorp lucrează că regie de vânzări pentru peste 30 de site-uri, precum Eurosport, Ziare.com, EVZ, Capital, Avocatnet.ro, Stareanatiei.ro, TimesNewRoman.ro.

Citeste si:
Cum poti avea reduceri de pana la 70% la produse si servicii in...
Cum poti avea reduceri de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Dilema veche renunță la print după 27 de activitate neîntreruptă
Setari Cookie-uri