Awake 2020, cea de-a patra ediție a festivalului de muzică de tip boutique din România, s-a anulat. Festivalul trebuia să aibă loc ăntre 14-16 august, pe domeniul Teleki.

"Cu imensă părere de rău vă anunţăm că ediţia din 2020 a festivalului AWAKE nu va mai avea loc.

Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămani, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au început şi vor continua inevitabil. Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. Cu echipe formate din zeci şi sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente şi în mai multe oraşe, totul fără a ne putea întâlni, alegem să rămânem uniţi în această perioadă dificilă şi să punem siguranţa tuturor pe primul loc.

Ne pasă de comunitatea artistică şi de tot ce putem construi împreună pentru publicul nostru de la AWAKE. Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri. Încă de la prima ediţie a festivalului ne-am propus să livrăm o experienţă complexă, cât mai autentică şi imersivă. Cu siguranţă acesta rămâne obiectivul nostru şi pentru ediţia AWAKE din 2021.”, a declarat directorul festivalului, Laura Coroianu.

Festivalul avea în line-up artiști precum JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolectiv, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo și Krooked. AWAKE va anula toate concertele care trebuiau să aibă loc în timpul evenimentului.

Edițiile anterioare ale festivalului au inclus nume precum Morcheeba, Knife Party, Tom Odell, Milky Chance, The Subways, Fink, Pussy Riot, Netsky, Wilkinson, AJ Tracey și Enter Shikari.

Inovator și multidisciplinar, AWAKE este un festival anual în aer liber, care și-a construit un nume în sine în industria evenimentelor muzicale printr-un amestec eclectic de muzică, arte vizuale, ateliere, dezbateri inspiraționale, teatru, bibliotecă în aer liber și decorul natural unic al Teleki Imobiliar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri