Discovery Channel România difuzează dumincă, 5 aprilie, de la orele 21:00, documentarul "PANDEMIA: COVID-19". Timp de o oră, publicul poate afla despre răspândirea rapidă a COVID-19, cum a devenit cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, dar și cum a schimbat viața de zi cu zi și modul în care interacționăm în colectivitate.

"Așa cum mulți au auzit urmărind știrile, se crede că virusul COVID-19 a fost transmis omului de către animale, într-o piață din Wuhan, China. Dar cum se întâmplă acest lucru? Experții vor face lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis. De asemenea, documentarul va analiza și viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China și nu numai, alarmându-i pe oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății.

PANDEMIA: COVID-19 va purta telespectatorii în lupta care se dă pentru a opri pandemia, punând la dispoziția acestora cele mai noi știri despre modul în care autoritățile se coordonează pentru a testa și trata pacienții, dar și pentru a preveni răspândirea. Experții vor dezvălui de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru el și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea", se arată într-un comunicat de presă.

PANDEMIA: COVID-19 este produs de ITN pentru Discovery Science. Producătorii executivi din cadrul ITN sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Gretchen Eisele este producător executiv în cadrul Discovery și Discovery Science.

Documentarul merge pe urmele declanșării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle și mai apoi propagarea dramatică și neașteptată în toată țara. Telespectatorii vor primi informații de la experți renumiți în medicină și mediul academic, oficiali guvernamentali și mărturii ale pacienților.

În Europa, chiar și în țările în care autoritățile au luat măsuri stricte, în doar câteva săptămâni, lumea a fost martoră la o răspândire rapidă a virusului. Italia este greu afectată, în Spania, Franța sau România numărul de cazuri crește în fiecare zi, iar Marea Britanie a decis recent să închidă școlile. PANDEMIA: COVID-19 va analiza efectele măsurilor drastice adoptate în SUA, deoarece, la fel ca în România, instituțiile, școlile și întreprinderile sunt închise pentru a preveni transmiterea. Aceast documentar va oferi o perspectivă asupra situației celor care duc lupta pentru găsirea răspunsurilor, precum și a unui vaccin.

Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri