McCann România anunță că lansează McCann TV, o stație TV neconvențională care va transmite știri și interviuri cu personalități locale și internaționale - antereprenori, artiști, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media și marketing.

Știrile și interviurile pot fi urmărite pe platforma online dedicată - https://mccanntv.com/ - și pe pagină de facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat în McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/

Platforma găzduiește 4 tipuri de programe:

“One Minute Truth” - un program cu insight-uri despre branduri și consumatori;

“Strategic Hack” - articole despre schimbările de obiceiuri influențate de criza Covid-19;

“What Now?” prezintă răspunsuri la cea mai presantă întrebare din ultimele luni;

“One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe și Adina Vlad, Managing Partner, Unlock România.

Printre invitații de până acum în programele McCann TV s-au numărat Darren Cahill, Horia Tecău, Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei împărtășind publicului din experiența lor și felul în care își continuă activitatea și proiectele pe timp de pandemie.

Retail jobs

Episod Darren Cahill pentru “What Now?”- https://mccanntv.com/2539-2/

„Nouă realitate și schimbările produse peste noapte au adus cu o dată cu ele nu doar un volum imens de știri dar și un val de incertitudine și întrebări în ceea ce privește viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorința de a aduce optimism și speranța prin sfaturile și insight-urile experților și a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, în timp record, la situația actuală”, a declarat Cătălin Dobre,CCO McCann România/Creative Director CEE.

Sursa foto: McCann

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri