Festivalul Neversea 2021 a fost anulat, acesta urmând să aibă loc în abia anul viitor. Organizatorii spun că decizia a fost luată din cauză că timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ținut în cadrul actualelor condiții de pandemie.

Anterior, festivalul fusese amânat, dar data exactă nu fusese anunțată de organizatori.

”Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute - fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, se menționează într-o postare pe Facebook.

Organizatorii nu au spus ce se va întâmpla cu biletele persoanelor care cumpăraseră deja, menționând că aceștia vor fi notificați în curând pe email privind opțiunile pe care le au la dispoziție.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri