„Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire și tunete”, unul dintre cele mai așteptate filme ale acestei veri, va fi lansat oficial weekendul acesta în cinematografele din România.

În cel mai recent film lansat de Marvel Studios, Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire.

Eforturile lui sunt întrerupte insa de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul Zeilor), care vrea să provoace distrugerea speciei zeilor. Pentru a combate această amenințare neașteptată, Thor le cere ajutor Regelui Valkyrie, lui Korg și ... fostei sale iubite Jane Foster.

Thor: Love and Thunder - Principalii actori și producătorii filmului

„Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire și tunete” este regizat de Taika Waititi după un scenariu semnat de Waititi și Jennifer Kaytin Robinson. Kevin Feige și Brad Winderbaum sunt producători, alături de producătorii executivi Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brian Chapek, Todd Hallowell și Chris Hemsworth. În rolurile cheie se află Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan.

Waititi nu se află la prima colaborare cu Studiourile Marvel, el și-a făcut debutul regizoral în universul Marvel cu filmul „Thor: Ragnarok” din 2017, o aventură cosmică, punctul de plecare pentru Zeul tunetului, interpretat de Hemsworth.

Din 2011 încoace Thor a apărut în șapte filme din Universul Marvel (MCU) și într-un serial animat, devenind primul personaj protagonist în patru filme în franciză. Pentru fanii din întreaga lume, Chris Hemsworth este pur și simplu Thor și, totuși, încă se simte obligat să-și exploreze rolul și să îl facă pe personaj să evolueze.

Thor: Love and Thunder este distribuit în România de Forum Film și din data de 8 iulie în toate cinematografele în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX 3D, Dolby Atmos 3D.

Sursa foto: Forum Film

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri