Elon Musk, noul proprietar al platformei Twitter, a anunţat că va restabili începând de săptămâna viitoare conturile suspendate de pe reţeaua de socializare dacă acestea nu au încălcat legea.

La întrebarea, postată miercuri sub forma unui sondaj pe contul său, dacă Twitter ar trebui să ofere o "amnistie generală conturilor suspendate, cu condiţia ca acestea să nu fi încălcat legea sau să nu fi făcut spam scandalos", 72,4% dintre cei aproximativ 3,16 milioane de internauţi care au votat au răspuns "da", anunță Agerpres.

"Poporul a vorbit, amnistia începe săptămâna viitoare", a scris Musk pe Twitter joi, zi liberă în Statele Unite pentru sărbătoarea Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei), postarea sa fiind însoţită de mesajul "Vox Populi, Vox Dei" ("Vocea poporului este vocea lui Dumnezeu").

Cu aceeaşi expresie, el a restabilit, sâmbătă, contul fostului preşedinte american Donald Trump, interzis pe reţeaua de socializare după asaltul asupra Capitoliului de la Washington în ianuarie 2021.

Şeful Tesla şi SpaceX a luat această decizie în urma unei consultări similare pe reţeaua socială, o metodă cu o reprezentare incertă. O majoritate restrânsă (51,8%) dintre cei 15 milioane de votanţi s-au pronunţat în favoarea revenirii miliardarului republican pe Twitter, care nu a mai postat pe reţeaua socială de când contul său a fost restabilit.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri