Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța.

La ediția de anul acesta a festivalul Neversea au participat 277.000 de persoane și 150 de artiști.

La cea de a șasea ediție a festivalului, care va avea loc între 4 și 7 iulie 2024, pe Plaja Neversea, din Constanța, fanii se pot aștepta la un festival plin de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea.

Fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă. Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Prețul unui abonament General Acces, pentru toate cele 4 zile de festival, are prețul de 99 euro + taxe.

Sursa foto: Shutterstock / Paul Antonescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri