13 Ianuarie 2010

Experienta utilizatorului pe online, tema primei dezbateri din 2010 a Orange Online MeetUp



Orange Romania, cel mai important jucator pe piata de telefonie locala, continua seria evenimentelor Online MeetUp, prima editie din acest an avand ca tema experienta utilizatorului in navigarea online.
Invitatul special al celei de-a patra editii este Paul Schwartfeger (foto), director de strategie in privinta experientei utilizatorului si co-fondator al Etre, agentie britanica de comunicare digitala specializata in acest domeniu.

Pana acum la intalnirile Orange au venit experti de la Google, i-Level, Orange UK, dar si specialisti in piata de online locala care au vorbit despre comportamentul utilizatorilor online si decizia lor de cumparare, despre social media, despre efectele pe care le pot avea activitatile de marketing online in spatiul offline etc

Evenimentul va avea loc marti, 19 ianuarie, ora 19:00 la Orange concept store din Calea Victoriei 41.

Pe blogul evenimentului, vizitatorii vor putea descoperi, in cadrul saptamanii “great online user experience”, exemple de site-uri model in ceea ce priveste experienta oferita utilizatorilor.

In plus, cei interesati pot intra pe site pentru a impartasi alte exemple sau pentru a solicita o invitatie la eveniment.



Citeste si