15 Aprilie 2010

Cartianu este noul director al departamentului de carte de la Adevarul



Grigore Cartianu este noul director al departamentului de carte al cotidianului Adevarul, desi va ramane in continuare in pozitia de redactor sef al ziarului, a declarat pentru Wall-Street Peter Imre, director general al Adevarul Holding.
“Domnul Cartianu va face o punte eficienta intre ziar si carte si, structural, va fi garantul succesului viitor al cartilor din colectia Adevarul”, a explicat Imre.

Directorul general al Adevarul Holding a mentionat ca discuta noua strategia privind cartile Adevarul, care va implica titluri mai bune in colectiile distribuite.

Adevarul Holding a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 70 milioane de euro, iar pentru anul acesta sunt estimate venituri de 120 milioane euro si profit la nivelul intregului grup.

Recent, Dinu Patriciu a devenit presedintele boardului de conducere al Adevarul Holding, dupa ce directorul general Razvan Corneteanu si-a dat demisia, in urma unor divergente cu Patriciu. Locul lui Corneteanu a fost luat de Peter Imre, anterior la Philip Morris Romania, iar pe pozitia de director general adjunct a venit Andrei Stefan, anterior presedinte al casei de brokeraj Fairwind.

Sursa foto: paginademedia.ro



Citeste si