Saatchi & Saatchi, agentia de creatie a grupului Centrade, a anuntat ca gestioneaza incepand din luna septembrie contul de creatie si strategie al Tnuva. Producatorul de lactate a facut mutarea la putin timp dupa ce si-a incredintat contul de media agentiei din acelasi grup, Zenith Media.
Serviciile de creatie, strategie si media ale Tnuva au fost furnizate anterior de agentiile grupului McCann.

Saatchi & Saatchi a marcat inceputul contractului cu Tnuva prin realizarea campaniei de lansare a noii game de produse lactate, „Mariuca”. Serviciile de strategie si creatie oferite de Saatchi & Saatchi au inclus crearea conceptului si pozitionarii de brand, a identitatii vizuale, a designului de ambalaje, precum si dezvoltarea campaniei de comunicare (spot TV si materiale de promovare in-store).

Totodata, Saatchi & Saatchi semneaza si spotul TV de promovare a noului sortiment Tnuva Cottage cu masline verzi, lansat pe piata din Romania in septembrie 2010.

„Colaborarea cu Saatchi & Saatchi are un inceput de bun augur, atat prin prisma rezultatelor, cat si din punct de vedere «chimie» a echipelor. Entuziasmul colegilor de la Saatchi completeaza profesionalismul si expertiza lor in comunicarea de brand, si ne ajuta sa dezvoltam impreuna proiecte interesante si de impact pentru brandurile Tnuva”, a declarat Adriana Ionescu, Marketing Director Tnuva Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri