Reducere de 40% a comisionului de administrare a FDI Carpatica Global

Carpatica Asset Management ofera investitorilor Fondului Deschis de Investitii (FDI) Carpatica Global o reducere a comisionului de administrare cu 40%, respectiv de la 0,15%/luna la 0,09%/luna.

Reducerea este valabila incepand cu 4 ianuarie 2012, pe o perioada de 6 luni si se adreseaza atat vechilor investitori cat si celor noi.

De asemenea, pentru investitiile efectuate la FDI Carpatica Global nu se percepe comision de subscriere, iar comisionul de rascumparare este nul dupa o perioada de 45 de zile de la data subscrierii.

Fondul Deschis de Investitii Carpatica Global se adreseaza celor care vor mai mult decat un depozit bancar si sunt dispusi sa isi asume un risc mediu-scazut, in perspectiva unui castig superior dobanzii bancare. Subscrierile, precum si documentele fondului, se pot solicita la orice unitate a Bancii Comerciale Carpatica.

„Practic, sumele subscrise la acest fond sunt plasate in depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni, actiuni. Ponderea depozitelor bancare si a instrumentelor cu venit fix este de peste 70%, iar cea a actiunilor nu depaseste 15%. Din acest motiv, fondul este ideal pentru cei care nu au un apetit ridicat la risc.” a precizat Alexandra Neamtu, director general al SAI Carpatica AM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri