Depozitul se poate constitui de catre parinte/parinti/reprezentant legal, pe o perioada de 12 luni, iar dobanda este fixa.

Pe toata perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare si retrageri partiale, prin transferul acestora din/in contul curent al titularului.

Valoarea depozitului la constituire este de minimum 500 lei/200 euro, iar pentru depunerile ulterioare suma minima este de 100 lei/50 euro.

Citeste si:

Dobanda anuala bonificata va fi egala cu dobanda standard de la depozitele la termen pe 12 luni cu dobanda fixa la care se adauga 0,25 puncte procentuale.

In prezent, dobanda anuala pentru depozitul pentru copii de la CEC Bank este de 6,5% pentru depozitele in lei, respectiv 3% pentru depozitele in euro.

“In vederea promovarii acestui nou produs de economisire, pentru primele 100 de produse vandute pana la data de 31.01.2012, CEC Bank va acorda cate un bonus in valoare bruta de 200 lei sau 50 euro, in functie de valuta de constituire. Bonusul va fi in transferat in cadrul depozitului la implinirea a 12 luni de la data constituirii, cu conditia ca acesta sa fie in vigoare la data respectiva”, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.