Site-ul domo.ro pune la dispozitia solicitantilor un link ale carui functionalitati includ un calculator de rate RCA si un formular de comanda a politei. Intr-un timp foarte scurt de la lansarea comenzii prin completarea formularului, un reprezentant al Piraeus Insurance Broker va contacta clientul pentru confirmarea datelor si validarea solicitarii.

In functie de optiunea beneficiarului, polita RCA incheiata poate fi ridicata din sucursala Piraeus Bank Romania agreata de comun acord sau poate fi trimisa prin curier, la adresa indicata de client. Plata politei se face fie prin ordin de plata, fie ramburs prin compania de curierat care a facut livrarea.

“Decizia de a vinde asigurari RCA prin site-ul domo.ro a venit din dorinta de a simplifica accesul clientilor la aceste produse. Este reconfortant sa stii ca poti incheia sigurarea RCA online, de acasa, evitand sa faci un drum in plus. Este o solutie care va eficientiza timpul si resursele tututor celor care vor apela la ea. Speram ca acest prim proiect sa aiba succes, astfel incat sa-l putem extinde si la nivelul altor tipuri de asigurari” spune Cristian Balanica (foto), director general Piraeus Broker.

Citeste si:

Pentru o polita RCA achizitionata prin site-ul retailerului mentionat in perioada 01 februarie -15 martie 2012, retailerul DOMO ofera un voucher de 15% reducere din valoarea politei, valabil exclusiv pentru o achizitie pe domo.ro.

Piraeus Insurance Broker este societate specializata in activitati de intermediere si brokeraj in asigurari si reasigurari, parte a Piraeus Bank. La randul sau, DOMO Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom. Acesta, detine o retea nationala formata din 110 magazine cu peste 1.500 angajati.

Sursa foto: 1asig.ro